Programma Zomerfeest 2018


Woensdag 5 september


Na het grote succes van vorig jaar wordt er dit jaar op de woensdagavond de dorpsquiz gespeeld.Wilt u zich als team opgeven voor de dorpsquiz? Klik dan op de knop hieronder om u als team aan te melden.


Aanmelden voor de dorpsquiz

Dorpsquiz Ruinerwold

De Inschrijving is VOL

Vanaf nu (26-08-2018) word je op de reservelijst gezet

Wanneer je je nu nog aanmeld kom je op de reservelijst te staan, als er dan een team uitvalt maak je nog kans om mee te doen!
Ook dit jaar staat er weer een gezellige dorpsquiz op het programma. Stel een team samen met je straat, team of vrienden en doe mee!
Min 6 Personen Max 10 Personen

Aanvang

19:00 uur.

Start quiz

19:30 uur.

Entree

€5 P.P.


Donderdag 6 september


Zoals elk jaar op de donderdag, klaverjassen en jokeren. Maar dit jaar nieuw: darten!Voor het darten is het nodig om je van te voren op te geven. Dat kan via onderstaande knop.


Aanmelden voor het darten

Klaverjassen, Jokeren & Darten

Tradioneel op de donderdagavond: klaverjassen en jokeren. Dit jaar nieuw: darten!

Aanvang

19:00 uur.

Start

19:30 uur.

Entree Kaarten

N.N.B.

Entree Darten

N.N.B..


Vrijdag 7 september

HEINOOS

Teenage party!

Voor het eerste dit jaar.. TEENAGE Party. Heb jij zin aan een leuke avond met muziek van een toffe DJ? Dan zien we je graag! Vanaf groep 8 tot 16 jaar.

Tent open

19:00

Einde

21:30

Entree

€5 euro met een muntje.

Heinoos

HØken met The Heinoos! NORMAAL-Anhangers OPGELET, we gaan weer Oalderwets Høken! Dampende feesttenten, kapotte shirts in de nok van de tent en de kraaiende haan aan het begin van iedere show. Een groot gemis, maar het erfgoed van Normaal blijft nog tot in lengte van jaren deurdonderen in onze harten. Daarom pakken The Heinoos de handschoen nu op met: VELDTOCHT 2.0 Wat kun je verwachten: Een fantastische set met Normaal-klassiekers, aangevuld met The Heinoosǯ eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte. Onder het motto: DzVanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat köntdz zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!

Aanvang

21:30 uur.

Entree

€ 13


Zaterdag 8 september


Zaterdagochtend & zaterdagmiddag

Zaterochtend de tradionele feestelijke optocht. Daarna de prijsuitreiking in de tent m.m.v. FeestDJ Roelof Hof

Aanvang optocht

10:00 uur.

Aanvang prijsuitreiking:

13:30 uur.

Zaterdagavond: Session

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van NL!

Tent open:

21:00 uur

Entree

17


Zondag 9 september
Voor de playbackshow is het nodig om je van te voren op te geven. Dat kan via onderstaande knop.


Aanmelden voor de playbackshow


Zondagochtend

Kerkdienst

Aanvang kerkdienst

10:00 uur.

Zondagmiddag

Jarenlang een groot succes! De playbackshow waar jong en oud zijn talent laat zien! Met als grote klapper dit jaar: het bestuur doet zelf mee en daagt Ruinerwold uit! Dus geef je op met je vrienden, vriendinnen, familie, sportclub of alleen. Durf jij?!?

Aanvang:

14:00 uur

Entree:

Gratis

KaramBAM!

Aanvang:

16:30 uur

Entree

gratis