Programma Zomerfeest 2019

pinnenjagraag-sticker-rechthoekig-webshop-mijnpin

Woensdag 11 september


Na het grote succes van voorgaande jaren wordt er ook dit jaar op de woensdagavond de dorpsquiz gespeeld.


Wilt u zich als team opgeven voor de dorpsquiz? Klik dan op de knop hieronder om u als team aan te melden.


Aanmelden voor de dorpsquiz

Dorpsquiz Ruinerwold

Ook dit jaar staat er weer een gezellige dorpsquiz op het programma. Stel een team samen met je straat, team of vrienden en doe mee!
Min 6 Personen Max 10 Personen

Aanvang

19:00 uur.

Start quiz

19:30 uur.

Entree

€5 P.P.


Donderdag 12 september


Zoals elk jaar op de donderdag, klaverjassen en jokeren. Na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer darten!

Voor het darten is het nodig om je van te voren op te geven. Dat kan via onderstaande knop.


Aanmelden voor het darten

Klaverjassen, Jokeren & Koppeldarten

Traditioneel op de donderdagavond: klaverjassen en jokeren. Ook dit jaar gaan we weer darten!

Aanvang

19:30 uur.

Start

20:00 uur.

Entree Kaarten

19:30

Entree Darten

20:00


Vrijdag 13 september 19:00 - 21.30

 
 
 

Vrijdag 13 september 21:30

Qmusic_TheParty
Persfoto Snollebollekes

Teenage party!

Ook dit jaar gaan we weer een feestje vieren, op onze eigen TEENAGEPARTY!! Heb jij zin aan een leuke avond met muziek van een toffe DJ? Dan zien we je ook dit jaar graag weer in de tent. Vanaf groep 8 tot 16 jaar.

Tent open

19:00

Einde

21:30

Entree

€5 euro met een muntje.

 
 
 

Q-Music The Party

Q-Music The Party' is een complete show met non-stop goede muziek, een indrukwekkende DJ-booth, een uitdagend video decor met bigscreens, enthousiaste deejays van Q-music en het alleen maar populairder wordende 'Foute Uur'.


Snollebollekes

In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en..... Snollebollekes werd geboren onder de rook van Oirschot. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties. Na de basisschool cum laude te hebben afgerond en zijn studie Frietologie in Leuven met twee patatten in z'n neus te hebben doorlopen keerde hij terug in Nederland om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers (Radio Veronica) en DJ Maurice (Nederland's bekendste feest DJ) volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren. Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke die zelfs bovenaan de Belgische chart terecht kwam en die de geschiedenis in is gegaan als de carnavalskraker van 2014! De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde, zoals Bam Bam (Bam), Alaafrojack, Feestmuts en de beukers Springen Nondeju en De Vloer is Lava. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! Begin 2017 bracht Snollebollekes alle hits en de kakelverse polonaise knaller 'Hoempapa' uit op het album ...En Door en stond de teller van hun hits en clips op internet op vele tientallen miljoenen!

Met Snollebollekes zijn we verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”... STOP! En DOOR!

Aanvang

21:30 uur.

Entree

€ 15


Zaterdag 14 september

Persfoto Baby Blue 1

Zaterdagochtend & zaterdagmiddag

Zaterochtend de tradionele feestelijke optocht. Daarna de prijsuitreiking in de tent.

Aanvang optocht

11:00 uur.

Aanvang prijsuitreiking:

13:30 uur.

Zaterdagavond: Baby Blue

Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop. Ongeacht het tijdstip of de locatie, keer op keer bouwen zij een groot en geweldig feest. Zo speelden zij o.a. op Paaspop, de Zwarte Cross, 7th Sunday, Dicky Woodstock en Festyland. Een optreden van Baby Blue is voor jong en oud een onvergetelijke en unieke ervaring! De verfrissende show van de band werkt overal aanstekelijk; de brede en het zeer toegankelijke repertoire vliegt je in een hoog tempo om de oren. Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit! Een optreden van Baby Blue is “Hip & Happening”

Tent open:

21:00 uur

Entree

15


Zondag 15 september


Voor de playbackshow is het nodig om je van te voren op te geven. Dat kan via onderstaande knop.


Aanmelden voor de playbackshow
Karambam DMD 2018

Zondagochtend

Kerkdienst

Aanvang kerkdienst

10:00 uur.

Zondagmiddag

Jarenlang een groot succes! De playbackshow waar jong en oud zijn talent laat zien! Met als grote klapper dit jaar: De battle binnen het bestuur van ''de jongens tegen de meiden''. Wie daag jij uit ?? Geef je op met je vrienden, vriendinnen, familie, sportclub of alleen. Durf jij?!?

Aanvang:

14:00 uur

Entree:

Gratis